Din specialist inom telecom

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Om oss

En specialist på telecomsektorn. Attunda El och Telecom AB är ett företag med gedigen erfarenhet och kunskap.

"Hög kvalitet & levererar i tid"

Företaget startades 2007 och har sedan dess växt stadigt.

2014 ökade vi personalstyrkan och breddade samtidigt vår kunskapsbank. Idag är vi förknippade med hög kvalitet och att vi levererar i tid. Vi anlitas frekvent av beställare för nyinstallation/service av basstationer, transmissionsarbeten och backbone-nät. De mesta av våra projekt finns i Storstockholm men vi har också genomfört uppdrag i Malmö och Göteborg.

För att kunna stå till tjänst med hållbara lösningar håller vi oss a jour med den senaste tekniken. Attunda är ett modernt företag som hänger med i utvecklingen.

Medarbetare vid ett bord

Resurser som gör oss kompletta

Utan vår kunniga och engagerade personal hade Attunda inte varit där det är idag. Deras yrkesstolthet innebär att våra projekt utförs med hög kvalitet. Våra snickare, betongarbetare, smeder, elektriker och telecomarbetare gör sitt yttersta för att projekten ska färdigställas enligt våra kunders önskemål. All personal utbildas kontinuerligt och företaget är certifierat inom arbeten i mast, tak, fasad, tunnelbana, Arlandabanan, heta arbeten, fibersvetsning, lift och truck. Dessutom samarbetar vi med underentreprenörer som delar vår syn på hög kvalitet. Våra sammantagna resurser innebär att vi är heltäckande.

Långsiktig samarbetspartner

Helhetslösningar från start till färdigt projekt

Tack vare våra resurser och vår spetskompetens inom telecom tar vi ett helhetsgrepp när det gäller basstationer, transmissionsarbeten, datahallar och backbone-nät. Vi är en långsiktig samarbetspartner med många återkommande kunder.

Vi är med redan i projektets startskede för att kunna sätta vår prägel på installationen. Det ger oss också möjligheter att erbjuda kostnadseffektiva lösningar. När avtalsunderlaget, ritningar, arbetshandlingar och detaljdesignen är godkänd av kunden startar projektet.

Elstation

Med vår egen personal utför vi schaktning, gjutning av platta, reser och bygger ihop masten och sätter den på plats med diverse hjälpmedel som helikopter och kran. Vi bygger även teknikrum på tak, vindar, i källare och ute i skog beroende på önskemål eller på vad som är genomförbart.

Under hela projektet har vi en nära och tät dialog för att slutresultatet ska bli så bra som möjligt och för att projektet ska fortgå på ett smidigt sätt.

Projekt i alla storlekar

Attunda är specialister inom el/telecom, beroptik och höjdarbeten. Vår verksamhet är främst i Mälardalen men vi utför installationer och servicearbeten i hela Sverige. Vi har en samlad och mångårig erfarenhet inom våra områden. Kvalitet, trygghet och ansvar är grundstenarna i vår verksamhet.